הנה: תמונה א תמונה ב תמונה ג אני לא יודע לצלם נורמלי
זה באימולטור שלי קורה? אם כן.. תעלה לפה את השמירה הבעייתית.. http://www.rapidshare.com אני יבדוק.. אם אצלי זה עולה.. זה בעיה במחשב שלך.
הנה
יש לי בעיה: אני עושה את כל השלבים טוב, ואז אני מדבר עם זו שעושה את ה-trade ולא נפתח לי החלון של join group והאופציה השנייה... למה?
מה זה כותב לך? (the king...) זה כותב שזה מחפש?... אם כן תעשה את זה מההתחלה.. וגם תוודא שאתה מחובר לאינטרנט.. זה בעיה שלא ביצעת טוב את המדריך נכון. "ססז" אני יבדוק..
זה כותב לי משהו כזה: i'm sorry the pokemon clab is under adjustment
אם אני לא טועה אתה ברמה נמוכה מידי של המשחק.. לא יודע זה קרה לי לפעמים... תנסה במרכז פוקימונים אחר... ביר אחרת. ססז השמירה לא טובה.
אני מנסה להחליף בין ברקת לרובי (המדריך מתאים גם לזה, נכון?), וזה מה שאני מקבל:
בברכה, דור.
הוא מתאים.. בשתי האימולטורים כנס לOtions>>>Link ותראה אם ה Wireless Adapter מסומן בV (תבדוק בשתי האימולטורים) אם לא סמן אותם וזה אמור לפעול.
בשניהם מסומן וי
למה האימולטור לא יכול להעלות שמירות?
Originally posted by The King Dratini@Jun 20 2009, 05:23 PM למה האימולטור לא יכול להעלות שמירות? כי השמירה הוכנה באימולטור ישן יותר\חדש יותר אם בשניהם יש V אז אני לא בטוח.. יש לך מודם? (Dor718)
Originally posted by DarkWolf@Jun 20 2009, 06:04 PM כי השמירה הוכנה באימולטור ישן יותר\חדש יותר אם בשניהם יש V אז אני לא בטוח.. יש לך מודם? (Dor718) לא
אחי.. אז כנראה לא ביצעת את המדריך במדויק.. או שלחצת על המקש של הרווח להמהרה.. תנסה מההתחלה..
Originally posted by DarkWolf@Jun 20 2009, 03:19 PM אם אני לא טועה אתה ברמה נמוכה מידי של המשחק.. לא יודע זה קרה לי לפעמים... תנסה במרכז פוקימונים אחר... ביר אחרת. ססז השמירה לא טובה. מה אני אמור לעשות???
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום